6.jpg

Låt oss planera din nästa resa

Är du sugen att kliva utanför din comfort zone?

Förutom det uppenbara; det hemliga resmålet, finns massvis med skäl till att boka en resa med oss.

Noga utvalda resrutter

Vi försäkrar dig om varje resmål, hotell, och transportmedel som vi bokar åt dig är bästa tänkbara givet de datum, budget, intressen, samt övrig information vi tagit del av i bokningsprocessen. Vi har öga för smidig logistik och bokar det som blir bäst för just dig.

Spännande resmål

Vi filtrerar det bästa ur myllret av reseinspiration. Vi ser till flera parametrar när vi dyker in i research mode för att säkerställa att du får ett resmål som passar dig. För oss är variationen av resmål lockande, det småskaliga, lokala och mysiga. Europa har så mycket mer att upptäcka bortom topplistorna och vi inspireras lika mycket av att boka ett lyxhotell som att boka ett enklare hotell. Stora som små resmål. Trip me up har ett fantastiskt nätverk av locals utspridda i Europa som är en stor tillgång för oss i reseplaneringen – och för dig när du ska ut upptäcka ditt resmål. 

Värde för pengarna

Med utvalda samarbetspartners har vi tillgång till unika erbjudanden och priser. Vi jobbar hårt för att hitta bästa möjliga pris och ta fram prisvärda alternativ till dig. Sist men inte minst: Genom att lämna över all planering till oss så sparar du också tid, och det är något alla bör värna om! Vi ser till att du får en prisvärd resa helt enkelt. No fuss.

Stressfri resa

Att åka på semester ska inte behöva vara ännu ett stressmoment i vardagen. Därför finns Trip me up - för att du ska kunna släppa resestressen och lämna plats för sinnesro hela vägen från bokningstillfället fram till avresedagen. Då är det vacation mode som gäller!

Personliga restips

De tips och rekommendationer vi ger dig inför resan är varken sponsrade eller provisionsbaserade. Vi får inga kickbacks på de tips vi ger, eller de restauranger ni besöker på plats. Allt smått och gott som vi rekommenderar är genuina tips som vi tror kommer falla just dig i smaken. Det finns så mycket att upptäcka, smaker att uppleva, vyer att se runt om i Europa och vårt team sitter inne med massvis med tips som vi längtar efter att dela med oss av till dig!

 
Summer is a state of mind (2).jpg

Resa + uppleva = sant

Vad sägs om att lägga till en aktivitet eller kulinarisk upplevelse till din bokning?

04-hiking%2Bthrough%2Bthe%2Bgorge%2Bof%2Briver%2BVucjanka.jpg

Sunshine menu

Ibland vill man bara strosa, ibland vill man ut på en guidad stadsvandring, ibland vill man besöka lokala sevärdheter. Vi vet hur det är :) Vad sägs om att boka in en aktivitet för att få ut det mesta av resan? Vi bokar in en passande aktivitet utifrån dina intressen. Det här kan vara lokala aktiviteter av olika slag med engelskspråkiga guider. Alla detaljer får du i det ”hemliga kuvertet”, så det är ännu mer för dig att se framemot!

food.jpg

Moonlight menu

Calling all foodies! Bästa sättet att lära känna nya resmål är genom att ta del av den lokala matlagningskonsten. Det är något visst med atmosfären, dofterna och sällskapet som gör att vi njuter lite extra mycket. Vad sägs om en härlig kulinarisk upplevelse resmålet? Det här kan exempelvis vara ett lokalt (och socialt) middagsarrangemang tillsammans med vår samarbetspartner Eatwith. Eller en brunch, lunch eller street food tour. Lita på oss, vi har känsla för det goda som hör livet till och bokar gärna in dig på en kulinarisk upplevelse på resmålet!